Oppdates og god jul til alle!

Litt i seneste laget, men jeg håper dere alle har hatt en fantastisk jul. Jeg burde blogget for lenge siden, men fikk meg aldri til å gjøre det før i dag da Need for speed nyeste edition ett eller annet ble kjøpt, og tven er okkupert for resten av kvelden. hehe 

Jeg fikk masse fint til jul og den største overraskelsen var fra min kjære som jeg fikk Juicy Couture støvler og Moods of Norway jakke av! Bilder kommer.. Hehe

Meen, jeg hadde meg en aldri så liten tur til mitt andre hjem, nemlig Haugesund før jul. Dagen jeg reiste bestemte selvfølgelig værgudene seg for å lage en snøstorm av dimensjoner, og på Stord hadde tydeligvis brøytemannskapene glemt å gå på jobb. At jeg i det hele tatt kom meg frem i min Peugeot med permanent utkoblet ABS bremser og en antispinn som ikke funker, er egentlig ett under! Hehe. Alt går, men tror jeg hadde mellom 30 og 50km/t før jeg kom meg til Sveio! Haha.

Begynte med å ha introduksjonskurs i Mineralogie på Maritim Hotell. Var 3 salonger der, og god stemning. Torsdagen var jeg i Clipso salongen og møtte Henriette som skal bli den lokale Mineralogie konsulenten i Haugesund. Var i salongen ett par timer og fikk sminket litt kunder i samme slengen. Kjempekjekt.

Lunsjet med Berning før turen gikk videre til Storesund frisør på Karmøy. Her hadde salongen invitert sine beste kunder på en makeup kveld i grendahuset som ligger i samme bygning som salongen. Var masse kjekke folk. Startet med å legge en demo og “frelse” rogalendingene med Mineralogie før jeg og frisørene fra Storesund frisør sminket og gav sminkeråd til de kundene som ville. Det ble en rimelig hektisk kveld, men tror folk var superfornøyde og vi fikk solgt en god del sminke.

På det siste bildet her ser du hvordan det kan se ut etter at 40 personer har fått lagt makeup i løpet av 3 timer! Hehe.

Fredagen før jeg skulle hjem, måtte eg ha meg en stripe gjennom byen for å finne noe gøy å shoppe. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg finner ALLTID noe gøy når jeg er i Haugesund. Standard er det å finne noe på den fantastiske butikken KARA i Haraldsgaten. Det er super hyggelige damer som jobber der og de er helt fantastiske på service. Synes standarden her er langt over mange liknende butikker i Bergen. Litt farlig å gå inn der også, for jeg kommer alltid ut igjen med noe. hehe.

Endte altså opp med disse rå bootsene fra UGG Australia, som både er varme og trendy. Siden de er foret med merino ull, slipper jeg å fryse på beina mens jeg prøver å være fashionista. Ellers endte jeg også opp med en genser fra By Marlene Birger, kjøpt på PIE.

Har dere fått noe fint til jul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *