Moroccanoil!

Dette er produktet alle jenter, og muligens gutter, ikke bør, men MÅ ha på badet!

Morrocanoil inneholder en unik, ikke fetende formel av arganolje. som raskt trekkes inn i håret og tilfører glans uten å tynge. Den er alkoholfri og i motsetning til andre shine produkter som legger seg utenpå håret slik at det raskt ser fett ut, trekker oljen inn og reparerer håret i tillegg.

Påfør i vått hår og la det luft-tørke, eller før føning da den er varmebeskyttende. Bruk den i tørt hår om håret er brusete og flisete. For dere som sparer til langt hår, bruk den i tuppene hver dag, så fliser de seg ikke. Moroccanoil kan også brukes på extensions og den er nydelig å bruke på huden. Huden ser skikkelig smooth og glansfull ut og i tillegg har den en karakteristisk lukt som den helt fantastisk. (Jeg nevner den velkjente kommentaren: Her lukter det Moroccanoil!) Hehe.

Morrocan oil er uten tvil den store snakkisen i år innenfor hårpleie og styling produkter og det har raskt blitt kjendisenes “must have” produkt. Jeg kan nevne stjerner som Lady Gaga, Katy Perry, Taylor Swift, Jennifer Lopez, Cameron Diaz og mange flere.

Vi selger den i salongen for 299,-. Kanskje ett aktuelt julegave tips?:)

One thought on “Moroccanoil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *