marlies|dekkers

Da har jeg offisielt oppdaget kjendisens første valg når det kommer til undertøy, nemlig marlies|dekkers! Og takk mamma for sponsing;)

Marlies Dekkers er en nederlandsk undertøysformgiver med formgivninger som er internasjonalt anerkjent som banebrytende, trendsettende og innovative. Den tradisjonelle formgivningen med blonder og sløyfer har måtte vike for sterke og særpregede linjer, lag og åpninger på de mest uventede steder. Marlies Dekkers formgir undertøy som skal tilfredsstille kvinner …

Den nederlandske designeren Mariels Dekkers ser på kvinnen som et sterkt individ som bestemmer over sitt eget liv og seksualitet. Kvinnekroppen betrakter hun som et lerret, og ønsker gjennom sitt design å fremheve det vakreste på en kvinnes kropp.

Dette undertøyet er skapt for å synes, og det er nok en av grunnene til at så mange kjendiser har latt seg forføre av Mariles Dekkers. Lady Gaga, Nelly Furtado, Christina Aguilera og Katy Perry er bare noen av celebritetene som er blitt avbildet med undertøy signert den nederlandske kunstneren.

– Undertøyet er annerledes enn mye annet på markedet, og er skapt for å kombineres med andre plagg og det skal synes under klærne.

Her i Bergen får du kjøpt marlies|dekkers på Netty undertøysforretning i Kløverhuset og i Olav Kyrres gate! Noe til julebordet i år? 🙂

Tekst er hentet fra artikkel; http://www.side2.no/mote/article2907777.ece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *