Mineralogie!!

Hei folkens!

Jeg er så utrolig dårlig til å holde liv i bloggen min! Tilogmed når det skjer masse på jobb fronten!

Siden sist har jeg vært så heldig å få Abas kosmetikk AS i ryggen og begynt å jobbe med mineralsminke merket Mineralogie! Har dere hørt om dette merket?

Mineralogie er ett amerikansk merke med hovedbase i Dallas, Texas som ble grunnlagt av Mary Van og som bare etter 7 år på merkedet allerede blir solgt i 10 land! Merket har fått varm omtale i store magasiner som Cosmopolitan. Elle og Glamour!

Hele konsernet står for energi-reduserende tiltak som omfatter alt fra at de ansatte må sykle til jobben og til at alle emballasjene blir laget av 100% resirkulerbart papir og kornprodukter. Mineralogie er også produsert og utviklet av dermatologer og hudleger.

Mineralogie blir kun solgt gjennom Spa-salonger, Frisørsaloger og gjennom legekontor for plastisk – kirurger. Man kan trygt si at Mineralogie er noe av det reneste mineral merke på markedet! Og det er selvfølgelig ikke testet på dyr, noe som er veldig viktig for meg!

Foundationene inneholder solfaktor 26, som er høyest solfaktor på markedet og vi er de eneste som tilbyr trykk foundation med refill! Ett must å ha i vesken!

For oss som oppdager Mineralogie og skjønner hvor fantastisk dette er kan få gleden av følelsen av helt rene produkter på huden. Jeg kan nevne Jojobaolje, Mandelolje, Bivoks, Frøolje, Lavendel og Rosmarin og ikke minst Mica som man finner i foundation. Vi snakker produkter som virker rensende på huden, som ikke tetter til porer, ingredienser som reduserer aldringsprosessen, gir fukt  og som beskytter oss mot ytre påvirkninger – er det rart vi elsker det?

Er du interessert i å prøve Mineralogie sine fantastiske produkter – gi meg gjerne en lyd, så skal jeg få sjekket opp hvor nærmeste utsalgssted er for deg!:)

Må prøves, føles og elskes! Skjekk gjerne hjemmesiden www.mineralogie.biz og ikke nøl med å spørre om dere lurer på noe!

Klem fra Cathrine

2 thoughts on “Mineralogie!!

  1. Hei… Hvor kan jeg få tak i disse produktene i Bergen? Fikk prøve av min søster en concealer som bare var helt fantastisk 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *