Fotoshoot på Banco Rotto!

Lang, men gøy fotoshoot. Vi hadde to skift; Pinup og Femme Fatale. Modell for dagen Julie J. Vi fikk okkupere hele toalettet på Banco Rotto og der var masse plass og fint og sminke. Vi fikk også besøk av Maria I som jeg har sminket tidligere og hun ble raskt assistent for meg. Dagens mest brukte setning: “Maria har du sett…..” Fy for ett rotehode jeg er.

Pinup shooten gikk bra utenom det mannvonde juletreet som bare bestemte seg for å ikke stå der det skulle og Pascuals stjeling av julepynt. hehe.

I “femme fatale på syre” shooten fikk vi problemer med å få tårer. Det hele endte med at jeg satt på gulvet og hakket løk for harde livet, mens Julie lå på alle fire og prøvde å få tårer. Det endte med “eg e immun, eg prøver å ta litt løk innpå øyet eg” noe hun gjorde, mens meg og Pascual påpekte at vi ikke tok ansvar for videre skader! Haha. Men fremdeles ingen effekt. Endte med saltvannsdråper og Farris (!!!) men håper resultatet ble bra likevel.

Jeg vil takke min skjønne Vigdis på Kos Shop/vågsalmenningen for lån av sko og svart havfruekjole!  Helt fantastisk! Og Bella Donna for accessorise. Tusen tusen takk:)

Ellers har jeg ordnet litt i bildene under Work. Check it out!

 

Bilde 006

One thought on “Fotoshoot på Banco Rotto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *