What baby wants baby gets!

Dette er bare mitt livsmotto!

kopi

Har klart å skaffe meg Ed Hardy Uggs’ne eg ønsket meg, og jeg digger dem! De er supergode og varme og ikke minst, de ser superkule ut!

I morgen skal jeg en shoppe tur, tenkte meg hvertfall en tur innom Philippa/laksevåg senter for å sjekke ut høstklærne. I høst blir det skinnjakker, fuskepels (for guds skyld, ikke ekte pels, fysj), skinntights, oversized topper, strikk med store halser og 3/4 armer. En komfortabel høst med andre ord:) Skal du kjøpe en ting: Så la det bli en skinnjakke! Lurer på om jeg skal anskaffe meg skinnjakken eg brukte på Ina i “Plastic Alley Cat” bildene. Den kan skaffes på Tøy i nygårdsgaten by the way! Super HOT!!

Ellers lovte jeg å legge ut lugg-bilde og det har jeg nå gjort:)

Kopi av DSC_0205

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *