Sykdom, oppussing og kanskje litt latskap??

Nå har eg vært vekke fra bloggen en stund, mye pga sykdom og oppussing. Ble syk selvfølgelig første helgen jeg hadde undervisning på Frisørinst. Stakkars de gode snille elevene mine. Jeg kjempet meg gjennom det med min venn ibux 600mg og mye nesespray. hehe

På hjemmebane er det full oppussing og har vært litt uten nett også så er litt unnskyldt;)

Meeen, ellers gleder eg meg til nye spennende prosjekter fremover. Blir fotoshoot med Pascual igjen snart og i morgen skal jeg på Inst. igjen og undervise. Ellers har eg også noen hemmelige planer som jeg vil skrive litt mer om etterhvert:)

I går var jeg på hårshow på Sas hotellet med Harry fra Raah frisør. Phillipah sto for klærne og det var så utrolig mye fint. På frisørfronten i høst blir det mye rette linjer, rette tunge lugger og monotone hårfarger, med gjerne sjokk farger som effekter. Det ble også visst “sløyfen” til lady gaga så alle burde skaffe seg en slik i høst! Ellers skal det være rufsete og rocka og permanenten er tilbake for fullt!! (event kreppetangen)

Allison_Irahetan5413717014399564742ya8shprt-angled-bob-hairstyles-2009ay-hairstyle2kevin_murphy_trends_760308851red-20hair-20color-202

Jeg har i den anledningen skaffet meg lugg for første gang. Bilde kommer i morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *