Golden pink eyes.

Jeg elsker å lage dagmakeup med en liten vri. Beste tips er å bruke nøytrale farger som man er komfortabel med oppå lokket og gjerne leke med litt mer knæsje farger under øyet. Jeg liker å blande brunt med: Rosa, blå, turkis, og lilla. Grått med gult, gull, aquafarger og rosa. Det er egentlig bare å prøve seg frem. Godt tips er også å bruke en farget kajal gjerne i lilla, blå, bronse, lyserosa osv som matcher fargen under øyet. Det er kanonfint:)

Har du f. eks en knallblå kjole og du vil at sminken skal matche, men er litt redd for å bruke knall blå skygge. Legg brunt på lokket og blått under, så kjører du safe samtidig som du matcher klærne:)

DSC_0203h

Produkter brukt:

  • Makeupstore MS White
  • Urban decay: baked
  • Makeupstore MS Ghetto
  • MAC pigment white
  • Makeupstore CS Babydoll
  • Makeupstore Eyedust lady

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *