Nydelig vær, bursdag i morgen og kanonbra fotoshoot i går!

Hei folkens!

Det er så nydelig vær i dag, akkurat det værsyke eg trengte:)

Fotoshooten i går var helt rå. Vi kom litt treigt i gang pga parkeringsproblemer (var noe matfestival greier i går og Bergen suger på parkering). Vi var på puben Folk og Røvere som ligger i skostredet vis a vis T. Michael. Kjempefint sted og kanskje den eneste puben i Bergen som selger popcorn? hehe.

Dagens modell: Helge Andreas fra vibe interational http://www.vibeinternational.com/77 som da ble min første fotoshoot med en mannlig modell. Og mann, du leverte faen så bra!  Jeg hadde vært på Ricco Vero på Xhibition og lånt klær, sko og bukseseler. Og til Ine som er daglig leder der: TUSEN TAKK FOR AT DU ER DEN SNILLE SOM DU ER! Du kan redde enhver shoot med å bare la meg plukke det jeg trenger fra butikken! TAKK! Og til dere menn som skal ha ny dress; dette er butikken for dere:)

Rekvisittene ble ikke det helt store denne gangen da min geniale ide dukket opp kl 1 om natten dagen før (det er helt utrolig, men sånn er det bare avogtil med kreativitet) og ble dermed umulig og gjennomføre, men vi fikk rette stemningen med interiøret og fargene uansett. Vi la fokus på klassisk italiensk mote med “O store” TOM FORD som en inspirasjon. Sterkt sexy maskulint utrykk.

Shooten gikk bra mtp at det var trangt og crowded en liten stund med ungetyt og hele pakken. Makeup tok kanskje 10min, skiftene gikk bra, vi hadde en situasjon med en råtten reflektor (Pascual eg har fremdeles dårlig samvittighet), overtrøtt humor, altfor mye silkeolje, riktig bruk av reflektor ute, taping av sko med suksess og eplejuice som ble forvekslet med øl! haha. Og til Pascual: Du er den beste å jobbe med, jeg lurer avogtil på om du har dårlige dager.

Nyt den deilige dagen videre.

Klem fra Cathrine (og Baggis)

Bilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *