Sminkevideoer!

Hei folkens. Hva synes dere om siden min så langt? Dere må bli flinkere å kommentere og komme med spørsmål og ris/ros! Det er alltid kjekt å få vite hva dere synes.

Jeg lurer også på om jeg skal legge ut noen sminkevideoer med tips og råd, men da trenger jeg DERE til å si meg hva dere vil lære. Alt fra riktig påføring av foundation, kule festsminker, kjendis-sminke osv. Jeg kan gjøre alt;) Send meg en melding via kontaktskjema på siden her eller legg igjen en kommentar så skal vi se hva vi får til:) 

Så hva vil dere se?

rihanna_11-300x300angelina_jolie_wallpaper_1024x768

l_208dd5c5851549059540599b7fe01d9f copy-of-7-27-07-011

De siste bildene her er av en superflink MUA fra statene som kaller seg queen of blending- sjekk henne ut på youtube

2 thoughts on “Sminkevideoer!

  1. Hei Sis.

    Elsker siden din!! og så fint studioet på salongen har blitt. Ringer deg i morgen, så du kan hjelpe meg og finne fine sko på nettet – det er du god til ser jeg… 🙂

    personlig vil jeg gjerne se “sotete øyne” stilen her på siden, gjerne med en trinn for trinn guide. (kunne du jo lage for forskjellige stiler) og noe med turkis glossy øyenskygge. Men aller helst vil jeg jo at du skal prøve det på meg 🙂 haha.

    Første helgen i september er det fashion outlet i KBH, med opptil 90% rabatt på merkeklær, både danske og utenlandske merker. kommer du ned, så kan vi handle :-)) haha

    klem sis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *