Liker orginale greier!

Pascual skal hjelpe meg når han kommer hjem fra ferie og lage ordentlig galleri på siden min.  Derfor jeg ikke har lagt ut flere portefolio bilder, nettopp fordi at når jeg legger de ut så blir de bare små og rare! hehe. Så det skal fikses, men jeg klarer det ikke selv;)

Var i by’n i dag og leverte tilbake klær som jeg hadde lånt til oppdraget. Var innom en gøy butikk i vaskerelven som het India. Jeg elsker sånne små gøye og billige butikker. Skaffet meg et smykke til under 100kr og to pakker med røkelse og en”lukteboks” som visstnok lukter i flere år! Hehe. Dern ene røkelsen skulle visst rense luften i huset, deriblandt også røykelukt og det må vel være bra vel. Det lukter jo alltid skikkelig “ali baba” hjemme hos oss når eg først setter igang med røkelse. Også har eg verdens kuleste røkelsesholder som jeg kjøpte hos en indianer på Gran Canaria!

 IMG_8916tSmykke fra India IMG_8931Gøy røkelse holder

IMG_8911 Tøy i Nygårdsgaten. Rocka, romatisk og trendy klær! IMG_8919Lukteboks og røkelse

Gi meg gjerne kommentarer på favoritt butikker i Bergen by:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *