Magnetic 50% på hele butikken!!! Løøøp og kjøp!!

Det er en trist nyhet at Beate skal gi seg med Magnetic, fordi jeg rett og slett elsker produktene og butikken hennes:) Det eneste positive med dette er at de nå har 50% på hele butikken (som ligger ved siden av spar, nøstet) så dette er absolutt verdt ett besøk!!!

Jeg gikk helt agurk der inne og handlet noen ting til salongen, men også masse neglelakker (og eg kødder ikke, dette er de beste neglelakkene ever!) I butikken har de også solprodukter og mineralsminke som absolutt er til å anbefale. Jeg kjøpte to av disse eyedust/mineral multipulver som kan brukes på øyne, lepper, kinn. Og de er superfine! Du får ikke rabattene i nettbutikken, så dere får ta turen til by’n for å handle billig:)

magnetic2 Lakkene eg kjøpte til Bettina! + mineralsminken i bakgrunnen!

Magnetic1Masse fine farger! Her får du mye for pengene!!!

One thought on “Magnetic 50% på hele butikken!!! Løøøp og kjøp!!

  1. Fine neglelakkene!!!
    Tusen takk for hjelpen 🙂

    no skal jeg bare ha falske negler på, så blir det lekkert-smekkert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *