Lady Gaga Hair Bow!!

Det er vel ingen tvil om at Lady Gaga har en noe spesiell stil, men jeg innrømmer det, jeg digger denne damen! Med tanke på både styling og makeup er hun fantastisk inspirerende!

Lady-gaga-corset ac_lady_gaga_pokerface Typisk Gaga er hanskene hennes, vær så snill og legg merke til de! Hun bruker dem til å sprite opp etthvert antrekk! Disse hvite hanskene har jeg siklet etter siden jeg så dem første gang, men disse hanskene er altså custom-made til henne fra Dior og dermed umulig å få tak i. De svarte hanskene på første bildet er det deriomot mulig å finne liknende til på nettet! (jeg skaffet meg ett par i fjor, og har brukt dem mye) Se også på “plastic alley cat” bildene på siden min!

Lady Gaga er så gjennomført i hvordan hun klarer å blande sin “lakk og lær” stil med søte accessorice som blomster, tyll, søte hårbøyler, smykker osv.

lady-ga-ga

LadyGaGaLady+GaGa+Gaga

3 thoughts on “Lady Gaga Hair Bow!!

  1. Discokule – BH!!!
    Kjempegøy.

    Kunne faktisk godt funnet på å hatt den på under en svart dressjakke, og med classy svarte bukser og stiletter. og hatt.
    så man såvidt kunne se galskapen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *