Fotoshoot i morgen!

I dag har jeg vært i by’n for å ordne klær og diverse til i morgen.  Var innom masse butikker og det er så utrolig mye fint og kjøpe nå, også på salg! Anbefaler alle og stikke en tur på Twisted, de hadde utrolig mye fint på både 50 og 70%. Fant også en kjempefin T-skjorte til Thomas, så da ble han glad og.

Flere butikker som absolutt alle burde besøke er Tøj, som ligger rett over Twisted. Superkoselig dame som jobbet der og kjempemye fine klær. Fant også en jakke til fotoshooten her som jeg fikk låne og den er bare helt RÅ! Dette er virkelig en trendy butikk med klær som “ikke alle har.”

Resten av outfiten fant jeg på H&M, også fikk jeg låne en dritstilig topp på Ichi, Sundt! de har også fått inn utrolig mye fine klær bla masse forskjellig skinn, kule topper og jakker. Go crazy! Her er heller ikke prisene så stive så der bør dere ta dere en tur:)

Selvfølgelig finner man alt mulig gøy når man ikke skal kjøpe til seg selv! Dyremønster har det også kommet mye av i butikkene og jeg ELSKER dyremønster!! Ser ut til å bli en gøy shopping høst:)

Fotoshooten i morgen er med modell Ina fra Vibe International Models www.vibeinternational.com og selvfølgelig fotograf Pascual Strømsnes. Eg gleder meg kjempemasse!! Bagera skal også være med som rekvisitt og skal ha stor rosa sløyfe på så det blir litt vittig! Han dobermann med rosa silkesløyfe, hihi..

Jeg har også brud i morgen på salongen så det blir utrolig kjekt det også. Skal prøve å få lagt ut noen bilder i morgen av både brud og modell:)

One thought on “Fotoshoot i morgen!

  1. Gleder meg til bildene ;O)You go girl….flinkeste jenten jeg vet ;O)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *