Balmain sko!

Mitt første blogginlegg og jeg skriver om SKO!:)

Jeg elsker disse skoene fra Balmain! Orginale koster de kr 15 000,- og det er en smule utenfor mitt sko busjett kan man si. Disse skoene er sett på mange kjendiser bla Rihanna og de gir en perfekt finish til en rocka stil. Disse skoene til shiny leggings og løs t-skjorte gjerne med ett rocke band logo gjør at du kan være supertrendy på en avslappet måte:) 

Det er ikke noe hemmelighet at jeg er en stor nettshopper som elsker å shoppe på nett. Vet du hva du ser etter kan du få hva som helst til en skapelig pris. Disse look alike skoene betalte jeg 300,- inkl. frakt og da går det jo an. Hva sier dere folkens, fine??

balmain-studded-shoes-de-93960280DSC_0077

3 thoughts on “Balmain sko!

  1. De var driiiit lekker Chatrine…Og for en knall pris!!! Flinke du!! ;O)

  2. Hei! Jeg har lett etter akkurat de samme skoene for en billig penge, men kommer ikke under 700 kr!:/ Væær så snill, hvor kjøpte du de?
    Er for en gangs skyld tidlig ute med antrekk til julebord/ball og disse skoene er Perfekt!
    Mvh. Bene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *